Boek
Nederlands
Winternachten (1) EEN EERSTE INDRUK - Shane Abbott gaat doen wat ze écht wil: een antiekzaak beginnen. Alles gaat prima, op de kennismaking met Vance Banning, haar nieuwe buurman, na. Hij doet ronduit onaardig tegen haar, en dat terwijl ze hem een klus voor het verbouwen van haar zaak wil aanbieden! Jammer, want behalve handig is hij ook nog eens heel aantrekkelijk... (2) MAGISCH MOMENT - Prod
Bevat
Extra onderwerp
ROM, Man-vrouwrelatie
Titel
Winternachten
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Els Papelard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Harlequin Holland, 2014
414 p.
ISBN
9789034754448 (paperback)

Besprekingen

Bundeling van twee eerder afzonderlijk verschenen romans (2004, 2005). 1. ‘Een eerste indruk’: Shane Abott keert, na vier jaar les gegeven te hebben, terug naar haar geboortegrond om te doen wat ze echt wil, een antiek winkel openen. Haar nieuwe buurman Vance Banning is een werkloze timmerman, die dringend werk nodig heeft. Tenminste dat denkt ze. Hij is echter de directeur van een multinational, gevlucht naar Sharpsburg, in de hoop daar vrede te krijgen met zijn verleden. 2. ‘Magisch moment’: Ryan Swan wil dolgraag dat Pierce Adkins, een wereldberoemde illusionist, tekent om te werken voor haar productiemaatschappij. Ze wil haar vader bewijzen dat ze uit zijn schaduw kan stappen. Waar ze niet op gerekend had was dat ze zou vallen voor Pierce. Een man met een moeilijk verleden en die dagelijks met zijn leven speelt. Geschreven zoals we gewend zijn van de Amerikaanse bestsellerschrijfster. Makkelijk leesbaar, ongecompliceerd, geen moeilijke plot.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)